DOPOLNILNI IN DODATNI POUK

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dodatni pouk

Učenci, ki želijo razširiti svoje znanje, se lahko vključijo v dodatni pouk. Poglobljene in razširjene vsebine ter različne metode dela, kot so samostojno učenje, problemski pouk in priprave na tekmovanja, podpirajo učenčevo doseganje višjih učnih ciljev. Učenci se vanj vključujejo prostovoljno in po dogovoru z učiteljem.

 

Dopolnilni pouk

Učencem, ki poleg rednega pouka potrebujejo še dopolnilno razlago snovi in pomoč učitelja, je namenjen dopolnilni pouk. Predlog za obiskovanje dopolnilnega pouka oblikuje učitelj predmeta, ki ugotovi vzroke za učenčevo neuspešnost in redno spremlja učenčev napredek. Z drugačnim načinom dela učenci lažje usvojijo temeljne učne cilje. Za učence 8. in 9. razreda, za katere je pouk slovenščine, matematike in angleščine organiziran v manjših učnih skupinah, dopolnilnega pouka ni.

 

Dopolnilni pouk bomo izvajali tudi v okviru individualnega pouka, kjer bodo učitelji pomagali posameznemu učencu pri premagovanju težav pri učenju. Dodatni pouk pa v okviru dodatnih individualnih učnih ur za nadarjene učence.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
DOSTOPNOST
sl_SISlovenščina
en_USEnglish sl_SISlovenščina