UČBENIŠKI SKLAD

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Na OŠ Vižmarje – Brod deluje učbeniški sklad, ki vsakemu učencu na šoli omogoča brezplačno izposojo učbenikov, kar financira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.
Učenci, ki si želijo učbenike izposoditi v učbeniškem skladu, morajo do določenega datuma v juniju razrednikom oddati naročilnico za učbeniški sklad. Učbenike dobijo prvi teden pouka v novem
šolskem letu. Ob prejemu izpolnijo evidenčni list z naslovi in inventarnimi številkami prejetih učbenikov. Takoj po prejemu naj se v izogib zamenjavam podpišejo na nalepke na učbenikih. Ob
koncu šolskega leta morajo namreč vrniti učbenike s tistimi inventarnimi številkami, ki so si jih izposodili.
Ob vračanju učbenikov – datume določijo razredniki – učenci v šolo prinesejo vse izposojene učbenike in toliko samolepilnih A4 PVC ovitkov in nalepk, kolikor učbenikov so imeli izposojenih.
Učbenike bodo odvili, polepili morebitne poškodbe in na novo zavili v šoli.
V skladu z 10. členom Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov so uporabniki dolžni za nevrnjene, poškodovane ali uničene učbenike plačati odškodnino, katere znesek je odvisen od nabavne cene in starosti učbenika.

 

 

SEZNAM POTREBŠČIN IN UČBENIKOV ZA ŠOLSKO LETO 2021/2022

 

Spoštovani starši!

Na seznamu učbenikov za 7. razred za šolsko leto 2021/22 je pod priporočeno gradivo za angleščino napisan učbenik za angleščino English plus 1.
Sporočamo vam, da smo šele po tem, ko so vsi učenci vrnili učbenike za šolsko leto 2020/21 lahko izračunali, koliko dotrajanih ali izgubljenih učbenikov bo treba dokupiti in koliko sredstev iz učbeniškega sklada (v nadaljevanju US) bo za to potrebnih. Izračun je pokazal, da bo po vseh dokupih ostalo ravno še toliko sredstev, da za US kupimo še učbenik za angleščino za 7. razrede.
Tako tistim, ki ste nameravali učbenik English plus 1 kupiti kot priporočeno gradivo, TEGA NI POTREBNO STORITI, SAJ BODO UČENCI UČBENIK DOBILI JESENI V ŠOLI.

Lep pozdrav!
Skrbnica US
Nives Butara-Kovač

 

 

 

Hodil bom v 1. razred.

 

Hodil bom v 2. razred.

 

Hodil bom v 3. razred.

 

Hodil bom v 4. razred.

 

Hodil bom v 5. razred.

 

Hodil bom v 6. razred.

 

Hodil bom v 7. razred.

 

Hodil bom v 8. razred.

 

Hodil bom v 9. razred.

 

 

 

 

 

Navodila za zavijanje

 

Navodila za vračanje

 

Naročilnica za učbeniški sklad

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Accessibility
en_USEnglish
sl_SISlovenščina en_USEnglish