KATALOG – POČITNIŠKO VARSTVO IN POLETNE POČITNICE

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Spoštovani!

Zveze prijateljev mladine v Ljubljani in Zavod za letovanje in rekreacijo otrok že vrsto let izvajamo programe počitniškega varstva (na osnovi razpisa Mestne občine Ljubljana) in letovanja osnovnošolskih otrok v času poletnih počitnic. Letovanje izvajamo v počitniških domovih ob morju, s katerimi upravljamo in so v lasti Mestne občine Ljubljana. Kot vrsto let doslej smo bili uspešni na razpisu Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije, ki sofinancira zdravstveno letovanje otrok, ki pogosteje obolevajo in je finančno zelo ugodno za starše. Tako bomo odpeljali več kot 1000 otrok iz območja Ljubljane na 10-dnevo zdravstveno letovanje.  Hkrati z zbiranjem donacijskih sredstev odpeljemo na brezplačno letovanje več kot 500 otrok iz področja Ljubljane, ki jih za brezplačno letovanje predlagajo svetovalne službe ljubljanskih osnovnih šol.

Za vsakega učenca smo vsako leto pripravili katalog počitnic, ki je bil z vašo pomočjo razdeljen med vse učence na osnovnih šolah v Ljubljani. Letos je situacija zaradi koronavirusa izredna. Katalog, ki je v priponki, je pripravljen za tisk, vendar ga zaradi šolanja na daljavo žal ne bomo tiskali. Zato vas prosimo, če lahko katalog pošljete vsem učencem v elektronski obliki, v okviru stikov, ki jih imajo učitelji s svojimi učenci. S tem bi omogočili dobro obveščenost otrok in staršev, da bi del počitnic preživeli v družbi sovrstnikov, kar je bilo onemogočeno zaradi koronavirusa in nabrali energijo za uspešen vstop v novo šolsko leto.

Z namero o elektronski razdelitvi katalogov smo seznanili tudi vodjo Oddelka za predšolsko vzgojo in izobraževanje na Mestni občini Ljubljana, ga. Marijo Fabčič.

V imenu Zvez prijateljev mladine v Ljubljani in Zavoda za letovanje in rekreacijo otrok in s prošnjo po sodelovanju vas pozdravljam

Alojzij Potočar, ZLRO

 

 

Priloga: KATALOG

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
sl_SISlovenščina
en_USEnglish sl_SISlovenščina