POČITNICE Z VARNIM INTERNETOM

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Malo drugačna raziskovanja spleta in računalništva za mlajše in starejše osnovnošolce!

 

 

Poletje že trka na vrata! Že veste kje in kako bodo vaši otroci preživeli ta najlepši čas v letu? Če še ne – mi imamo odlično idejo! Pripeljite jih na najbolj zabavne in poučne počitnice tega poletja!

Z znanstvenimi projekti, ki se navezujejo na tehniko, tehnologijo, umetnost in programiranje bodo udeleženci na poletnih doživetjih spoznali, kako lahko novodobna tehnologija oživi. Z uporabo različnih učnih metod in pripomočkov – Turing tumble, Micro:Bit, SamLabs, meetEdison, bodo udeleženci gradili razumevanje novodobne tehnologije in skozi poletno doživetje razvijali digitalne spretnosti za boljše upravljanje lastne spletne pojavnosti in varnosti!

V programu bodo poleg digitalnih veščin razvijali tudi svoje sposobnosti kritičnega mišljenja, računanja, logike, organizacije, prilagajanja in družbenega življenja, tako v učilnici kot tudi na svežem zraku brez uporabe sodobne tehnologije, saj jih želimo spodbuditi k ustvarjalnemu in kakovostnemu preživljanju časa ob različnih telesnih in miselnih aktivnostih.

 

VEČ O DOŽIVETJIH SI PREBERITE TUKAJ

 

Naj tudi vaši otroci preživijo počitniški čas v naši družbi in postanejo odgovorni ustvarjalci digitalne prihodnosti

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
sl_SISlovenščina
en_USEnglish sl_SISlovenščina