POPESTRIMO ŠOLO

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

popestrimo_solo_eupopestrimo_solo_mizs
Osnovna šola Vižmarje Brod se je novembra 2016 vključila v projekt Popestrimo šolo 2016-2021. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Namen projekta je prispevati k razvoju inovativnih učnih okolij v okviru katerih se ustvarijo možnosti za razvoj ključnih kompetenc učencev. Multiplikator POŠ bo z namenom krepitve splošnih kompetenc šolajočih izvajal individualne in skupinske neposredne vzgojno-izobraževalne aktivnosti z učenci tako, da se bo posvečal njihovim individualnim potrebam, primanjkljajem oziroma nadarjenostim, še posebej s spodbujanjem bralne pismenosti, dviga jezikovnih in socialnih kompetenc, kompetence učenja, kritičnega mišljenja, raziskovanja, inovativnosti, ustvarjalnosti, trajnostne naravnanosti, uporabe pametne tehnologije ter podjetništva in podjetnosti v povezavi s karierno orientacijo.

 

 

 

Prvošolci so v okviru projekta Popestrimo šolo spoznavali svojo šolo z očali za virtualno resničnost. Preko očal so si učenci ogledali pouk prvošolcev na kitajskem in se skupaj z njimi naučili nekaj plesnih korakov.

 

 

 

Najzanimivejši dnevi pa so za prvošolce vsekakor bili, ko so šolo spoznavali s pametno tehnologijo. S pomočjo zemljevida in pametne tablice so po šoli iskali QR kode. Vsaka QR koda je skrivala uganko in nalogo, ki so jo učenci morali opraviti, da so lahko nadaljevali svojo pot po šoli. 

 

 

 

Moja_ABC_knjiga

 

ZBORNIK Moj kraj – Popestrimo šolo 2016 – 2021

 

Popestrimo šolo – končno poročilo

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
DOSTOPNOST
sl_SISlovenščina
en_USEnglish sl_SISlovenščina