SPOROČILO RAVNATELJICE

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Spoštovani starši, dragi učenci in učenke,

 

za nami je prvih pet dni pouka na daljavo. Ugotavljamo, da se vam je uspelo prijaviti v spletne učilnice in da v glavnem opravite zadolžitve. Redno delo, odzivanje in stik z nami, vam bo olajšalo marsikatero težavo. Pet dni že skupaj, vi in mi, raziskujemo nekaj novega in se učimo s pomočjo tehnologije. Kar dobro nam gre.

 

Želim vam povedati, da so učitelji svoje delo odlično opravili. Trudili so se, da so navodila za delo na daljavo vzorna, strokovna in predvsem vsebujejo človeško noto, ki jo danes še kako vsi potrebujemo …  kaj šele naši otroci. Prosim, da jih spodbudite tudi vi, da se učiteljem oglašajo, da jim povedo kako jim gre, da mogoče potarnajo, če je česa preveč ali pa ni dovolj razumljivo. Vse to je prav da delajo, da bodo imeli občutek, da niso tako daleč od šole.

 

Dragi starši, vemo da sedaj sprejemate še dodatno odgovornost za delo vašega otroka, to je nadzor in motivacijo, kar v trenutnih časih čustvene napetosti ni lahko.

 

Vsi učitelji, svetovalna služba in ravnateljica, se vam želimo zahvaliti za to, kako resno in odgovorno ste sprejeli novo obliko dela.

 

Pišite učiteljem ali pa meni, če menite, da je v kakšnih navodilih česa preveč, če bi nam radi posredovali kakšno fotografijo ali pa zgolj misel ali idejo. Skupaj nam bo zagotovo uspelo.

 

Pa še nekaj informacij v zvezi s šolskimi aktualnostmi:

 

NPZ-ji

 

NPZ za 3.razrede odpade.

Datumi NPZ-jev za 6. in 9. razred so še vedno isti, a dvomim, da se bodo izvajali v teh terminih. Trenutno potekajo dogovarjanja.

 

Vpis v srednje šole

 

Glede vpisov v srednje šole vam ni treba skrbeti. Nič vam ni treba delati samostojno. Vse bo narejeno tako kot običajno – torej v šoli, ko se vrnemo. Vsi vpisi so preloženi.

 

 

Želimo vam zdravja in kljub vsem zastrašujočim informacijam ne pozabite na smeh in veselje znotraj družine.

 

Nevenka Lamut, ravnateljica

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.